Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

radeksaman

22. 4. 2008 17:18
Nelze čekat donekonečna

Musím uznat ,že je to hodně dobrý článek na druhou stranu se netajím tím ,že jsem členem KDU-ČSL a pan Čunek problémy řešil. Což se o vládě říct nedá. Chtěl bych aby se vláda poučila z řešení v USA a připravila desetiletou intenzivní pomoc Romům která povede k odstranění určitých diskriminací romské populace. Po této době by ovšem stát měl upustit od pozitivní diskriminace a nastolit pro všechny rovné podmínky a také vyžadovat jejich plnění.

0 0
možnosti

Soňa48

22. 4. 2008 11:34
Koho?

Pane Ryšavý, z vašeho článku jsem nepochopila, koho by měli Romové volit, až "dostanou rozum". Mají to být ty strany a politici, kteří slibují, že budou nadále neefektivně lít peníze do různých sdružení a organizací, aby jste vy a jiní měli z čeho dobře žít, nebo ti, kteří nazývají problémy správným jménem a chtějí je řešit a ne je strkat pod koberec a uplácením této menšiny získávat hlasy? Stávající politika která se dnes provádí zatím k ničemu nevede. Ve svém blogu si akorát přihříváte svoji polívčičku.

0 0
možnosti

a co třeba

22. 4. 2008 6:59
"Trochu" mne děsí"francouzský scénář"

Populační aktivita jedné skupiny obyvatelstva postupně zajistí dostatek voličů schopných prosadit i "povinnost zbytku původního obyvatelstva živit  je " ...Tady asi demokracie selhává, prostě většina si prosadí své požadavky a menšina bude mít jen jednu možnost- poslouchat a modlit se, aby už to měli za sebou- stejně jako to bude mít "za sebou" jejich země, zdevastovaná, bez perspektivy. Z tohoto pohledu vítám i "Nucené vzdělávací programy a práce", které tu prozatimní menšinu dostanou na potřebnou úroveň civilizace a zajistí tak kontinuity vývoje a ne úpadek celé společnosti, a že jich už v historii bylo hodně zdokumentováno !

0 0
možnosti

dutina

22. 4. 2008 6:11
KDU-ČSL klidná síla?

Já bych dodal i falešná -to je síla.Poslanci a následně vedení jdou ve šlépějích Luxe který s koaličními partnery něco domluvil a pak na tiskovce mluvil úplný opak.Dnes Lidovci zařazují zpátečku s velikostí úbytku preferencí.Čunek by si měl přečíst kolik lidí hlasuje pro jeho odchod z předsednictví z důvodů preferencí na i.dnes.No a ten starosta ví o čem mluví protože je rom.Jedině tak jde u romské rodiny ,která vychováva děcka ve stylu svého života utnout začarovaný kruh.Pokud by tohle řekl bílý byl by to rasista.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.