Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nepolitik

12. 7. 2008 15:07
nepolitik

Největším překvapením pro všechny zájemce o audit bude, až ministr Schwarzenberg oznámí, že audit je v pořádku. jsme zvědav co potom budou ti Čunkobijci psát. Myslím, že je dobré se držet straého českého přísloví: Dočkej času, jako husa klasu. Až bude výsledek znám, potom si pište co chcete, zatím doporučuji našim novinářům a politikům v čele se šibalem Paroubkem prostřednistvím sloganu mé "oblíbenkyně" Jiřinky Šiklové: "DRŽTE HUBU!" Článku dávám R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
V

Vikina

12. 7. 2008 17:27
Re: nepolitik

Cože, naše dáma Jiřinka používá takové škaredé výrazy? Že by si, nedej bože, vzpomněla na svý svazácký a bolševický mládí, kdy takto častovala nepřátele jedině vědeckého společenského zřízení?

0 0
možnosti
NN

natelius

12. 7. 2008 14:46
Na Čunka zatím nebylo

podáno trestní oznámení pro vlastizradu, pokud vím, jediné, z čeho je podezřelý, jsou daňové úniky. Tolik k té slušnosti a neslušnosti. Schwarzenberg se narodil se stříbrnou lžičkou v hubě, nikdy nemusel začínat od piky a prodírat se tvrdě životem. Má vystupování šlechtice, ve skutečnosti ale podle mě patří k největším škůdcům v současné vládě. Pokud tedy mám volit mezi Čunkem a Schwarzenbergem a nejsem vygumovaný oficiální propagandou, asi těžko můžu jednoznačně hlasovat pro Schwarzenberga.

0 0
možnosti
V

Vikina

12. 7. 2008 17:28
Re: Na Čunka zatím nebylo

Už jenom za to, jak zdůvodňoval uznání Kosova, nemá ve vládě co pohledávat. Ostatně, jako většina těch darebáků, co tam sedí.

0 0
možnosti
S

Semper2

12. 7. 2008 14:30
Dostane Romea další výpomoc od EU ? Tot´ otázka.

Profesionální rasoví hochštapleři (t.j. "bojovníci" za práva Romů, proti xenofobii apod.), jako zde p. Ryšavý &. spol., by si naopak měli p.Čunka hýčkat a trochu jej šetřit. Za jednorázový "odstřel" sice dostanou zvýšené prémie, ale co potom. Sekretářce Urbanové taky slibovali stipendium v US a nebylo z toho nic. Ted´ se Urbanová hlásí (drzost sama) na Čunkovo MPMR;-D

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

12. 7. 2008 13:59
Naprostý souhlas

R^karma!

0 0
možnosti
S

Semper2

12. 7. 2008 14:32
Vy abyste tady nechyběla

Vás tady Věruš nenajít - to by bylo velké zklamání...;-)

0 0
možnosti
J

jenomselskyrozum

12. 7. 2008 11:40
Co se Cunka tyce

Ja si myslim, ze Cunek se uz davno mel prejmenovat na Cunika a nekam zalezt....trebas do chlivku s nazvem kriminal.;-D

0 0
možnosti
S

Semper2

12. 7. 2008 14:34
Re: Co se Cunka tyce

Od kdy se selský rozum fasuje na VÚMLu ? Nebo Vám dával kondice sám s. GrebeníčekX

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

12. 7. 2008 10:23
Ono to není tak jednoduchý

O tom,že by měl odejít z vlády Čuněk,pokud pro něj audit dopadl špatně není pochyb.Pokud tak neučiní dobrovolně a premier ho neodvolá(jakože už naznačil,že neodvolá),pak slušný člověk v takové vládě nemá co dělat.

No a dostáváme se k jádru problému.Kníže Schwarzenberg byl a ještě stále je mnoha lidmi brán jako morální autorita a jakožto takový člověk by nemohl být s Čunkem v jedné vládě pokud audit skutečně ukáže co si všichni myslíme,že nakonec ukáže.Proto Schwarzenberg prohlásil,že odejde z vlády,pokud dopadne audit pro Čunka špatně.Jenže ouha - knížeti se moc nechce s výsledky auditu na veřejnost(proč asi?) a tím si sám zbytečně pod sebou začíná podřezávat větev a stává se sám nedůvěryhodným - bohužel ač jsem vždy bral Schwarzenberga za autoritu začínám o něm ztrácet iluze a ptám se jestli to má zapotřebí?:-/

0 0
možnosti
V

Vikina

12. 7. 2008 17:39
Re: Ono to není tak jednoduchý

Milý Lantíku, slušný člověk do vlády s ODS nevstoupí nikdy, takže z ní následně nemůže vystoupit Opačně to platí také. Jinak pozdrav Tvému kámošovi.

0 0
možnosti
JK

Horolezec-29

12. 7. 2008 10:16
Zdeňku, rozumím Vám

ale přesto se ptám, neznamenalo by konec spekulacím OKAMŽITÉ ZVEŘEJNĚNÍ VÝSLEDKŮ TOHOTO AUDITU?

Vždyť kníže Schwarzenberg si může podat ruku s Čunkem: ani on nehraje v duchu fair-play. Dal veřejnosti slib, který dosud nesplnil. Jeho dědeček (jež spravoval kdysi nádherně panství nejen na Šumavě) by se dnes svému vnukovi nejspíše nemohl podívat do očí..

Čunek je dle mého soudu NEDŮVĚRYHODNÝ koručník, zloděj i lhář a každému, kdo alespoň trochu umí počítat, vyjde ten samý výsledek..

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.