Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gghii

13. 5. 2009 22:58
Ryšavý

Proč mám já,který chodím do práce ,přijít o přídavky na dítě jen proto,že jsem poctivý a oba s manželkou pracujeme od nevidím do nevidím i těch pár stovek na dítě nám sebrali a cikán dostane všechno i když se fláká na podpoře,proč já platím jako vůl každé inkaso abych se nedostal do problémů,když cikánovi stačí,když ho odpojí ,tak si natáhne do bytu dvoulinku přímo z HDS,nebo místo odebraného plynoměru nastrčí gumovou hadici nebo duši z kola a nic se neděje ? Je načase udělat DOST cikánským parazitům  a jediný pan Čunek a paní Řápková byli ochotni nést svou kůži na trh

  

0 0
možnosti

cara al sol

13. 5. 2009 23:03
Re: Ryšavý

Nevol socialisty, k nimž patří i ODS a situace se zlepší.

0 0
možnosti

kingi

24. 4. 2009 16:03
Správně!!!

Je třeba zakotvit zmíněné exekuce v zákoně!!!  Proč má stát platit někomu dávky když dotyčný státu dluží peníze???

0 0
možnosti

VK+

2. 4. 2009 13:47
Tak teď mi to kolegové objasnili, jak to je

s těmi redaktory z Romey. Tvrdí, že jsou to už tzv. romští intelektuálové, tzv. kokosi, a že se bojí, že by jim janovský školák redakci zničil nebo že by jim do redakce zatáhl žloutenku a tak.  Prý jsou už štítiví a do Janova by nejeli ani za nic. ? Tak nevím ?  Jak je to, pane Ryšavý?  ?

0 0
možnosti

VK+

2. 4. 2009 13:10
Z toho já soudím, že na Romy Romea kašle

Kolik by mnou níže popsaná aktivita mohla Romeu stát peněz?   Zkuste si ty krvavé výdaje představit.  Ale Romea raději přepisuje vybrané zprávy z ČTK. Chápu, je to pohodlné, nenáročné, nezpečné, klidné, neušpiníte si ruce, nemusíte se ohýbat či manuálně pracovat, efekt je nezměřitelný, pracovní tempo libovolné, pracovní doba dobrovolná , plat stálý a JISTý, krize nekrize. R^ 

0 0
možnosti

VK+

2. 4. 2009 13:02
Zapojení janovských školáků do aktivit redakce

Romey?  Mlčení Romey.  X-krát jsem psala Romee dotaz, proč například neudělá anketu v janovské škole, kdo ze školáků poslední třídy by se chtěl stát redaktorem. Zájemce vyzvat ať napíší reportáž o Janově, nebo své rodině, nebo o sobě, co by chtěl v životě dokázat a uveřejnit na stránkách Romea. Případně nadanému školákovi umožnit prázdninovou krátkou stáž, exkurzi, nebo brigádu ve své redakci. nebo školáka vzít sebou někam na reportáž, ať vidí jak se to dělá. Atd. Myslíte, že se Romea namáhala mi byť jen odpovědět? Zamezila mi opakovaně přístup do diskuze. Prý jsou mé příspěvky provokační (Y)

0 0
možnosti

VK+

2. 4. 2009 12:52
takovéto příspěvky jsem psala na Romea.cz

což je server, kterému pan Ryšavý šéfuje, a který má jako svůj prioritní cíl zlepšování soužití majority a romů v ČR, a protože kritická slova na svou adresu pan Ryšavý nesnese, zablokoval mi přístup na diskuzi Romea.cz.  Zvládne mi zablokovat přístup i na iDNES ?  Pane Ryšavý, myslíte si, že umlčením kritika přestanou být Vaše chyby vidět???(Y)

0 0
možnosti

VK+

2. 4. 2009 12:45
p.Ryšavý a partička z Romea

si zařídili pohodlný život ze státních peněz (tedy z našich daní) pod záminkou, že přispívají zlepšení soužití romů a majotity v ČR.  Jak zlepšují?  Sedí na rozkydlých zadcích v redakci, opisují zprávy ČTK které se jimhodí a přidávají své "komentáře" a moudra. Tím se zlepší soužití? Zapojila Romea nějak aktivně obyvatele ghett do "zlepšování souití"? Lze to zlepšit vsedě od stolu?????? Kdyby ano, tak já vsedě od stolu chci zlepšit klima, ovzduší, úklid českých měst, pokakaných parků, soužití všech v ČR, zastavit kriminalitu, zastavit finanční kritzi atd.  Pane Ryšavý, uveřejněte svůj "stolní know-how" ať my všichni můžeme od stolu měnit svět!!!!!!!!!EU

0 0
možnosti

SvetNaruby

1. 3. 2009 15:09
vše

již bylo napsáno - autor je bílý cikán, takže ještě horší než ti skuteční. Jste placen z veřejných peněz, účinnost vaší práce je nulová, a ještě máte tu drzost taky blekotat o tom, jak se vám ubližuje? a chtěl bys další miliardy na to, abys nemusel nic dělat? takové etnobyznysmeny a multikultíky mám rád - pomáhali by, to ano, ale jenom z ciZích peněz!!! Vem si své chráněnce a odstěhuj se s nimi někam hodně daleko - a uvidíš, jak ti bude hej!

0 0
možnosti

multikulturista

1. 3. 2009 15:04
Tridni ucitel Cunek, zakyne Rapkova

populisticti politici a nekteri blogeri, kteri parazituji na rasizmu tzv. vetsinove spolecnosti jsou bohuzel zrcadlem moralni bidy soucasne ceske spolecnosti. Hlavne, pane Rysavy, bojujte za vase nazory, mate moji uctu i karmu !

0 0
možnosti

SvetNaruby

1. 3. 2009 15:07
Re: Tridni ucitel Cunek, zakyne Rapkova

multikultíku, ty taky tyješ z našich daní!

0 0
možnosti

dutina

1. 3. 2009 10:31
Vzpamatuj se chlapečku!!!

Ten co vyžaduje dodržování zákonů a placení dluhů a je pro dodržování slušnosti  tak aby slušní občané netrpěli těmito individui, kteří nejen neplatí co mají platit , ještě berou peníze všem ostatním. Je to podle tebe populismus? To co konečně  by měli dělat všichni kompetentní v celé republice  !!!!  Až se nastěhuješ  do takového domu a budeš tam žít poctivě nejmíň rok , tak jsem zvědavý co budeš pak o tom psát hlupáku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.