Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A2

Anti-NWO 2

15. 4. 2010 3:36
???

Ryšavý, ty seš teda hustej, je to tu samej extrémista a neonacista...na fotce nevypadáš zcela při smyslech.

B.T.W.: Kolik si dostal za tu šaškárnu s tričkem? ;-)

0 0
možnosti
G

gghii

14. 4. 2010 17:22
Ryšavý,Ryšavý

ty jsi také extrémista i se svou tlupou romea .cz  - ulitlí,extrémě nalevo podobně jako

antifa,feťáci ,smažky a mladí komunisté stejná verbežRv!!!!!!!!

0 0
možnosti
S

Semper2.2

8. 4. 2010 23:32
Jdete neco kloudneho delat. Krize vas , verim, nauci

delat  rukama...Ale kdo vi, tenhle stat nema na nemocenske, na duchody, nebo treba na podporu hospicu, ale penize  pro parasity Vaseho typu , stejne jako pro vyslouzile ESTbaky,  si vzdy najdeRv

0 0
možnosti
S

sal.....

8. 4. 2010 21:43
Ano šéfe.

Multikulti : Vždy bude určitá skupina vyšinutých lidí, kteří budou tento druh zvrácené ideologie podporovat. Tyto tendence se v historii pořád opakují. Vždy se najdou lidé, kteří za svůj vlastní neúspěch budou činit zodpovědné jiné. Jako naši rozmilí Romové.

0 0
možnosti
LZ

m4!_luke

16. 3. 2010 13:06
Taci jako vy

Extremistum svoji cinnosti jen pomahate. Kdybyste neexistovali (a s vami podobni sasci jako Pecina atd.) tak po extremistech nestekne ani pes. Diky vam maji reklamu v televizi a celostatnim tisku zdarma, o cemz se muze jinym jen zdat.

0 0
možnosti

Petr Štěpán

16. 3. 2010 12:52
Souhlasím, nicméně chce to víc.

Souhlasím. Ale dodal bych, že jen nestačí konstatovat, že "náckové a extremisté všeho druhu (anarchisté, komunisté, monarchisté)" tu vždy budou. Je potřeba se tomu postavit. Teď nemyslím někomu chodit rozmlátit hubu, to je akorát utvrdí. Ale přemýšlet proč tito lidé podporují tyto antidemokratické ideologie a jak řešit problémy, o kterých mluví jen oni.

Dle mě, je třeba zavést prevenci. Média v tomto naprosto selhala. Vždy napíšou neonacisté tohle, neonacisté tamto, ale ani neodůvodní, co je to za lidi.

Dětem, ale pak i normálním lidem, je třeba sdělovat, proč je neonacismus (a další ideologie) špatný a objasnit jim co je demokracie. Za první republiky tu byli teoretici demokracie - nejen Masaryk. Dnes tu sice teoretici jsou, ale nedává se jim prostor. Lidi mají dost povrchní a pokřivený pohled na demokracii a ani se nedivim, že se jim nelíbí. Jenže to co je tu, má k demokracii dost daleko. Demokracie není jen systém, ale životní filosofie.

Vlastenci.cz 

0 0
možnosti
PA

ajembest.

16. 3. 2010 10:53
Tihle týpkové, jako je autor

umí správně jít s dobou. V padesátých letech by psali rozhořčené dopisy za potrestání zrádců lidu, za protektorátu by našli v rodokmenu německého dědečka a v dobách mocnářství poslouchali, co se povídá v hospodě o císařpánu. Rv 

0 0
možnosti

Petr Štěpán

16. 3. 2010 12:54
Re: Tihle týpkové, jako je autor

To je špekulace. Bohužel je to častá vlastnost českých lidí (doporučuji přečíst knihu Gottland), ale těžko takhle autora soudit. Navíc německý předek byl v protektorátu spíš přítěží - mohli z vás udělat občana Říše a to bych tedy já ani nechtěl...

0 0
možnosti
VP

vasapro

16. 3. 2010 10:21
mily pane

treba nekdy dospejete a zacnete pouzivat take vlastni rozum a ne otrepane fraze :-P

0 0
možnosti

Petr Štěpán

16. 3. 2010 12:57
Re: mily pane

Cožpak tu má vyřvávat "Sieg heil, Vandas'!"? Článek je to sice dost suchý (to samé řekl po soudu ministr Pecina) a moc toho neřekl, ale že by to bylo tak zlé si nemyslím.

0 0
možnosti
FD

FoDa

16. 3. 2010 9:19
Hmm..

umíte dokonale papouškovat ty správné informace z médií. Jinak k tomuto vašemu příspěvku opravdu není co dodat...

0 0
možnosti
SP

StanleyP

16. 3. 2010 8:31
NE NE - ten hlavní trumf máte v rukou vy!!!

Dokud osum z deseti tresných činů v této zemi spáchá příslušník menšiny jejiž pravé jméno se ani nesmí říkat. A příslušnící této komunity se budou chovat jak cizopasnící budou mít extrémní strany sympatie majoritní společnosti. Začněte se konečně chovat jek lidi, přestaňte  obtěžovat hlukem a svičíkem který kolem sebe děláte a strany typu DS nebudou mít důvod vznikat. Vy sami svým chováním můžete za to že se společnost postupně fašizuje. Ten trumf máte v rukou vy!!!

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

16. 3. 2010 9:44
Re: NE NE - ten hlavní trumf máte v rukou vy!!!

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.