Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

janacz

17. 2. 2012 17:53
Výsledky

nejsou moc vidět.

0 0
možnosti
JM

janacz

26. 1. 2012 14:59
Nikde není důkaz

že by Romové toužili po vzdělání. Mohli by chodit do večerní školy.

0 0
možnosti
JN

osvobozeni

16. 1. 2012 22:16
Byť jedna jediná koruna,

vynaložená na tento projekt z daní daňových poplatníků, je dle mého názoru vyhozená. Důkaz:

Za celou dobu trvání této organizace se problém pouze zvětšoval a zhoršoval. Peníze byly tedy doslova vyhazovány oknem. A troufám si říct, že pokud by tato organizace, kterou vy pane Ryšavý tak hájíte, vůnec neexistovala, ani daný problém by nebyl takový obludný jaký je dnes.

Kdyby černoši v USA nechodili do škol, nezapojovali se do veřejného života, nechtěli se vyrovnat oněm americkým rasistům, měli by dnes tolik lékařů, herců, neúplatných policistů, vědců, politiků... ??? Pravděpodobně ne! To pravděpodobně, jistě ne. Stále by žili jako zvířátka.

Pane Ryšavý, změnili se, protože chtěli. Ne proto, že je zaštiťovala jakási organizace, ale protože sami chtěli! Vaši klijenti chtějíí? Doufejme, že ano, ale proč se tedy SAKRA nic nemění?  Vlastně mění, ale k horšímu. Jak to hernajs vedete? ;-€

1 0
možnosti
I

iojodlfjso

9. 1. 2012 14:07
kolaboranti

dopadli vždycky nejhůř .. já bych asi měl stažený půlky;-(

1 0
možnosti
G

gygoho

8. 1. 2012 18:07
soudruhu ryšavý

ty soudruhu pohrobku STBáckých praktik tím co děláš dokazuješ,že jsi mimo mísu  a obhajuješ neobhajitelné : černý cikánský rasismus - romea i jako server i jako o.s. je prolezlá rasisty a černým cikánským rasismem !!!!!!!!!RvRvRvRvRv

2 0
možnosti
JU

Nubby

7. 1. 2012 9:45
Pane Rysavy...

...vim,ze mate problem s odpovidanim na otazky, ale zkusim to, treba se tentokrat dockam. Na diskuzi vaseho serveru Romea.cz si obcas procitam diskuze (prispivat kvuli cenzure bohuzel nemohu) a nelze si nevsimnout, ze zatimco prispevky majority jsou vesmes slusne (samozrejme se najdou i vyjimky, ktere si smazani ci blokaci uctu zaslouzi) a velice casto vecne, tak prispevky vetsiny Romu jsou vylozene rasisticke (velice casto se vyskytuje veta ze strany Romu "tebe by bylo nejlepe zastrelit") a podobne, vcera nejaky Rom hrube nadaval nejake pani, aniz by ona zacala byt sprosta a rovnez povidal neco o nasili vuci ni. Nemate pocit, ze mezi Romy je daleko vice rasistu nez mezi bilymi? Ja tedy ten pocit mam. Dekuji za odpoved.

6 0
možnosti
HTV

Hellga

7. 1. 2012 2:46
Ryšavý...

...jste jen zneuznaný pisálek, co si doplňuje komplex,na Romee, se stejně na iDnesu "vypískanými šunty": Hrebenár, Kostlán, Hassan, atp. ...+ pijavice na "romovodu"  z českých daní...Bezcharakterní cikánofil, s absencí objekrtivity, selského rozumu a s bídou tolerovatelného IQ...prostě, jste jen uječený, vyčůraný - ksindl! Nic víc! Rv ...a jestli je nějaká spravedlnost, tak ať vás vezme čert! Lhát je hřích a rasistická Romea nic jiného neumí... !!

3 0
možnosti
JU

Nubby

7. 1. 2012 9:47
Re: Ryšavý...

Tak mezi Hassanem, Hrebenarem atd, a Rysavym je jeden zasadni rozdil. Drive jmenovani to nedelaji pro penize, kdezto pan Rysavy je hojne dotovany z penez danovych poplatniku...Takze jestli je zneuznany nebo ne, jemu je to zcela ukradene, jeho hreji (nase) penizky...;-)

7 0
možnosti
TM

B.Walsh

6. 1. 2012 22:43
A co takhle si peníze vydělat

vlastními silami a za ně pak realizovat tu prospěšnou činnost? Ono je lepší se tou prospěšnou činností přímo živit a na práci ani nehrábnout, že?

7 0
možnosti
JM

JoMe

6. 1. 2012 20:55
stejne jste na nic...

2 0
možnosti
TP

assco

6. 1. 2012 19:22
Rozhodně vám držím palce.

A pamatujte, že platí: Pokud zde budete haněn je Vaše práce prospěšná. Pokud budete vyvyšován, nebezpečně se můžete blížit lidem jako je loňský bloger roku. To každého slušného člověka hned upozorní, že šlape vedle.... (Přesnější definici by mi smazali ;-D )

0 0
možnosti
MP

Martin V2

7. 1. 2012 12:57
Re: Rozhodně vám držím palce.

A co se má dít, když se o něm bude říkat pravda?

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS