Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lycka.tomas

22. 11. 2008 15:42
Tak co

Tibet? :-)

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

22. 11. 2008 14:38
Technická připomínka

Před každým "ale" se nepíše čárka.

0 0
možnosti
N

Nika.meil

22. 11. 2008 14:37
Ano....

Máte pravdu, pokusím se zamyslet sama nad sebou, jako obyvatelka Janova, jak bych mohla donutit místní cikány pracovat. Až se červenám jak je mi stydno, že jsem to dosud nedokázala. Dále se pokusím cikánům domlouvat, aby se chovali jako lidi a né čuňata. Mám sice své vlastní dvě děti,ale proč bych nevychovávala i ostatní. Nebudu už nosit sebou pepřák,když jdu ráno po tmě do práce, jelikož tím, že očekávám přepadení a okradení se stávám nechutnou rasistkou. A ještě dále zapřemýšlím,co bych mohla pro naše utiskované spoluobčany vykonat. ...R^

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

22. 11. 2008 14:40
Re: Ano....

To máte odvahy víc, než většina národa. Procházet v noci Janovem jen s pepřákem. Osobně se přiznám, že bych bez své ČZ83 asi ani nevylezl ze dveří. Nevím, zda je to otázka zbabělosti, nebo představivosti, ale před vámi každopádně smekám.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

22. 11. 2008 14:37
Jaké pogromy?

Ti Romové, kteří tam stáli v čele s tím tlampačovým hlasatelem  (ty jeho řeči byly na úrovni průměrného absolventa zvláštní školy, ale zpíval hezky ;-)), se mohli rozejít domů a nikdo by jim nezkřivil ani vlásek.

 

Je zvláštní, že nemáte žádné pochopení pro lidi, kteří musí v šest vstávat do práce a do čtyř musí poslouchat podobné umělce, jaké jsme viděli na Romea TV. Je zvláštní, že nemáte žádné pochopení pro lidi, kteří se bojí děti pouštět na ulici, protože mají obavu, že by to multikulturní obohacení nemusely dobře snášet. Ano, některé jejich výroky byly za hranicí dobrého vkusu a možná i zákona, ale proč se neptáte, co je k tomu dovedlo?

0 0
možnosti
T

thunderclap

22. 11. 2008 14:27
Vážený pane.

Snad ještě horší než samotní nepřizbůsobiví občané,jsou rádoby humanisté,kteří si nevidí na špičku nosu,natož na nějaký rok dopředu.Tím,že se problém zamete pod koberec,nebo se nenazývá pravými jmény aby nás někdo nepokáral,nebo dokonce nenařkl s rasismu,se jen situace zhoršuje a nechci domýšlet důsledky.Timto se řídí i naši politici,sledující především vlastní cíle a kteří vládnou stylem"po nás potopa."

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

22. 11. 2008 14:29
Re: Vážený pane.

to vám trvalo,než jste na to přišel

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

22. 11. 2008 14:20
Vážení soudruzi

Jste banda totálních vymydlenců.

Vaši prarodiče plakali a hajlovali na Heydrichově pohřbu,vaši rodiče posílali petice s žásdostí o urychlenou popravu

Horákové a vy jste se jen...........potatili:-©:-©.Za současný chaos nemohou Romové,ti klesli jen o stupeň níž.....Pokudˇpolicie netrestá krádeže,rušení nočního klidu,mohou za to Romové?.Místo řešit problémy někdo,kdo za to  bere peníze,dává nesmyslná nařízení policii a nic neřeší.

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

22. 11. 2008 14:20
Re: Vážení soudruzi

Tím jen předstírá,že problém řeší,v Bruselu,Kanadě je klid a ministr,úředníček,si veselé mláská u svého žabu.Kdybyste nebyli blbí,tak jdete před úřad vlády:-©:-©:-©

0 0
možnosti
NW

NobodyWasHere

22. 11. 2008 14:17
hezky řečeno,

že pomůže práce a vzdělání. Jen pádr otázeček : Tak proč se nevzdělávají a nepracují? Když to mohou dělat jiní (třeba Vietnamci), tak proč ne cikáni? Protože je pro značnou část těchto "spoluobčanů" jednodušší cizopasit na ostatních ? Jak je možné, že existuje spousta Romů, kteří normálně žijí a pracují? Proč se tito Romové od svého etnika distancují? Z keců idiotů Vašeho kalibru je mi na blití.

0 0
možnosti
P

petrv19

22. 11. 2008 14:20
Re: hezky řečeno,

Politici by měli pro Romy zajistit přístup ke vzdělávacím programům  a zaměstnání - autor by mohl rozvest tuto duchaplnou myslenku....

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

22. 11. 2008 14:07
Pohrdání vzděláním je typické i pro vás

vy blbé lopaty.Studoval jsem v Olomouci.Každá druhá studentka FF a PdF,jež  se  mnohdy dostala na VŠ díky bodům za politickou angažovanost rodičů a dělnický původ ,se tahala s veksláky,čišníky,pumpáři a zelináři.Kopáč vydělával o 50% více než lékař.Romové dobře viděli,kdo má peníze a za co.Po revoluci se z veksláků,pumpářů a zelinářů stali podnikatelé a Romové,stejně jako i mnoho bílých cikánů ,doplatili totálně

na svoji nevzdělanost.Te´d už jim mnohým došlo,je pozdě.Znám 2 co makají za 60 Kč/hod.,kdyby neodešli ve 3.ročníku z učňáku,berou 120  Kč/hod.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

22. 11. 2008 14:14
Re: Pohrdání vzděláním je typické i pro vás

On je někdo násilím nutil odejít ze školy?Rv

Je to jejich problém.Nebo snad zřídíme extra ministerstvo pro všechny,kteří nedokončili školu?Rv

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

22. 11. 2008 14:06
Není vám podezřelé,

že jste vaší politikou dosáhli toho, že pro normální lidi jsou mnohem přijatelnější ti takzvaní "náckové", než cikánská nepřizpůsobivá verbež? Neudělali jste někde chybu? Ještě pár akcí DS proti cikánům a nevsadil bych na vás zlámanou grešli. Jak jistě víte, lidé jsou v některých věcech konzervativní. Neradi mění banku, pojišťovnu, názory na to, kdo je okrádá. A pokud dosáhnete toho, že pro většinu budou cikáni tím "největším" problémem, bude chvíli trvat, než se jim to z hlavy vykouří. Bohužel na to doplatí i těch pár sušných, co pracují a odvádí daně. Určitě to znáte o tom lese, kácení a třískách.

0 0
možnosti
ZZP

Zabiják z Prahy

22. 11. 2008 13:54
Volič Národní strany

Ctihodní občané Prostějova;-D:Infekční oddělení prostějovské nemocnice je v těchto dnech vzhůru

nohama. Důvod? Skupinka pacientů romské národnosti z Olomouce rozbíjí,

na co přijde. Za pár dnů stačili v pokojích, kde jsou hospitalizováni,

zničit umyvadla nebo venkovní žaluzie, některé věci vyházeli z oken.Rozbité teploměry, sklenice a další drobnosti už sestřičky ani nepočítají. Navíc jsou prý agresivní vůči personálu.Hygienické návyky jsou u nich naprosto minimální. Nikdo si nedovedeme

představit, jak tyto pokoje skončí. Nejspíš se bude muset všechno vyměnit a možná i vymalovat". Podobný incident na infekčním oddělení řešila prostějovská nemocnice před zhruba čtyřmi lety. Romští pacienti tehdy káleli do rohů svých pokojů i po zdech. Tři otázky: 1. JSME SI SKUTEČNĚ ROVNI? 2.MAJÍ MÍT TAKOVÝTO ROMOVÉ VOLEBNÍ PRÁVO? 3. BYLA BY DISKRIMINACE ZAVŘÍT JE DO KLECÍ(JAKO MENTÁLNĚ ZAOSTALÉ V BOHNICÍCH)?

0 0
možnosti
PHO

Pavel Heichler osobně

22. 11. 2008 14:01
Re: Volič Národní strany

1. Podle všech indicií zveřejněných za poslední měsíc ne

2. V Indii ano

3. Nebyla by to diskriminace. Stejěn jako by nebyla diskriminace odebrat děti z rodin a poslat je do dětského domava, kde by je měli naučit základním civilizačním návykům. Rodině odebrat porodné, mateřské a zakázat jim čerpat jakékoliv příspěvky ze sociálního úřadu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.