Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Zly_Soused

22. 11. 2008 13:23
To je logika

jak noha. Takže podle vás za to můžou "bílí", že Romové nemohou bez problémů existovat ve větších komunitách. To, že někdo přestěhuje lidi(dle platných zákoných norem) na nějaké místo není žádná vina a ani nenese odpovědnost za vznik problémového gheta. Za vznik problévého gheta nesou jen a pouze ti kteří ho tvoří, jeho obyvatelé.!

0 0
možnosti
E

EnVidiaSeries

22. 11. 2008 13:23
S Ryšavým souhlasím!

Pro extremistické bojůvky s nacistickou ideologií (kterou bohužel šíří veřejně a stát je na tyto bojůvky krátký) tu je parádní záminka pro to, jak se porvat, někoho vážně zranit nebo zabít..

Může za to dav, který má tu tendenci "skrývat viníky". Kdybychom dav rozdělili na jednotlivé segmenty, možná bychom byli zděšeni, že valná většina z tohoto davu nedokáže spočítat jednoduchou rovnici o jedné neznámé a jediné, co je smyslem jejich primitivního života je krást, ničit, ubližovat. Pro tentokrát shořelo jen policejní auto, létaly jen kostky. Nicméně pokuď Policie nezasáhne razantněji, pak s jídlem roste chuť a přijdou ke slovu zbraně: pistole, granáty..

Liknavost Vlády a Policie pak odnesou občané zničením jejich majetku, nebo zabitím policistů. Jim to osobně nevadí? Co jejich rodiny?

Otázka poslední: dokuď stát bude tyto novodobé nacisty podporovat, ptám se, kdo bude na řadě další? Tělesně postižení? Příliš malí, tlustí nebo jiné etnikum, např. žlutí? Jak říkám: s jídlem rostě chuť..

0 0
možnosti
MS

blob

22. 11. 2008 13:22
Zdendo ty jsi trdlo.

Představ si, že pro mne taky nikdo nemá žádný program.

0 0
možnosti
J

Jst1951

22. 11. 2008 13:17
Trochu to máte v hlavě pomíchané

Cikáni žijí tady již 500 let a vůbec nemají zájem respektovat naše zákony a vůbec normy života této společnosti. Abych byl spravedlivý tak čest vyjímkám. Po celou dobu své existence v Evropě kočovali a kradli. Jen málokdo se živil nějakou prací. Té se totiž bytostně štítí.

Abych to neprotahoval voni moralisto, co říkáte dnes nanemocnici v Prostějově, jak tam cigoši demolují oddělení? Jsou to chudinky že ano?

0 0
možnosti
SS

stastu

22. 11. 2008 13:17
Dobry den, tato veta je nedomyslena. Pojdte se semnou

podivat na jeji logicke dusledky. V podstate byste zpusobil jeste vetsi nezamestnanost romu.

cituji Vas: "Politici by měli zajistit důslednou vymahatelnost práva, trestat tvrdě například zaměstnavatele, kteří zaměstnávají na černo a okrádají stát o povinné odvody."

Stat vybere od zamestnavatele 55 procent na odvody. Snizte je a nikdo vam na cerno zamestnavat nebude. Zvyste tresty a vymahatelnost za zamestnavani na cerno, ponechte odvody jake jsou a roma vam uz tuplem nikdo nezamestna ani na cerno ani normalne.

0 0
možnosti
PN

petrnew

22. 11. 2008 13:11
Další krasoduch

Opět tu exhibuje další krasoduch... :-© No, proč ne, ať tu klidně on a jemu podobní exhibují, kdyby... Kdyby právě nikoli slovní průjmy, ale reálná činnost (a hlavně nečinnost) těchto krasoduchů nebyla hlavní příčinou situace, která se ve vší nahotě projevila v Litvínově... :-©:-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.