Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mira232

28. 7. 2009 8:56
a

jeste neco. v tom janove to melo nejakej duvod. na strane tech nacku byly lidi co kdyby nezily vedle cikanu tak by se s nackama nikdy nepaktovaly. ja jsem mel za sousedy cikany a behem tech 4 mesicu jsem si uzil svoje.

0 0
možnosti

mira232

28. 7. 2009 8:54
no

to je pekna blbost. proste pul roku trvalo nez se to mezi cikanama rozkriklo. nebo myslis ze to je vec kterou cikani pravidelne sledujou(jestli mame viza s kanadou)? dalsi vec je proc zrovna do kanady? no a to ze se nane divame ze nemakaj a berou nami vydelane penize je pravda protoze to je pravda stejne tak jako je pravda ze pachaji mnohem vic trestnou cinost nez bily, staci se podivat do vezeni kolik je tam bilejch a kolik cernejch (uplne naopak nez jak je to venku).

0 0
možnosti
K

Komik1

26. 7. 2009 20:52
Doopravdy?

Ty chceš doopravdy tvrdit,že utíkají kvůli nebezpečnosti?Proč zrovna do Kanady?Proč ne na Ukrajinu,do Mexika,do Gruzie,atd.Tam všude nemusí mít víza.Proč jenom Kanada?

0 0
možnosti
G

garumna

23. 7. 2009 15:04
Dotaz

A kdo je teda podle Vas za viza odpovedny, kdyz ne Romove? To by me tedy velice zajimalo, neb jsem nikde neslysela, ze by Cesi hromadne prchali do Kanady za lepsim????? A vubec, nechapu proc si hlavne vy z Romey nepriznate, ze valna cast romskeho etnika je ziva ze socialnich davek, hluci a otravuje sousedy - i asimilovane Romy. Proc toto nekritizujete v prvni rade vy??? Myslim ze nejen Cesi ale i slusni Romove by to ocenili daleko vic nez postoj "branit ty chudacky za kazdou cenu a to i kdyz vim ze to nejsou zadni svatousci." Timto lhanim a soustavnym hajenim neobhajitelneho jenom prilevate oleje do ohne a nejvic na to doplaci slusni Romove!!!!

0 0
možnosti
MB

mauhur

21. 7. 2009 14:19
samozřejmě

cikorky za nic nemůžou, jako vždy, jak jinak. Pokud hledáte viníky víz do Kanady, neměl byste vynechávat Romy. Můžou za to stejně tak, jako Vámi zmiňovaní viníci - neonacisti či politici. Životní styl nejviditelnější části tohoto etnika se*e většinovou společnost, k čemuž hodně přispívá pozitivní diskriminace tohoto etnika ze strany státních institucí. Pro většinovou společnost mají tak Romové větší práva a žádné povinnosti. Dokonce mají vlastního ministra, který je vždy na jejich straně, i kdyby trakaře padaly a zákony velely jinak. Sociální dávky pak pocházejí z peněz pracující většiny, kteří s krizí přicházejí o příjmy a protože se v systému spociálních a jiných podpor nevyznají tak dobře jako Romové, mají jen malé podpory a jsou nas*aní ještě víc. Finanční krize pak snadno nahrává neonacistům, kteří přicházejí s jednoduchými řešeními. 

Pokud tedy hledáte viníky, zařďte mezi ně také Romy. Bez letité negativní zkušenosti s tímto etnikem by totiž v ČR žádný rasismus neexistoval.

0 0
možnosti
G

gghii

18. 7. 2009 21:54
cikánské etnikum je zodpověné za víza !!!

Vlastním faktem, že Kanada zavedla víza pro české občany a navíc zdůvodněním, které uvádí, že existuje velká skupina českých občanů, která zneužívá kanadský systém azylu, nám Kanada naprosto bezprecedentním způsobem potvrdila to, o čem se u nás jenom šušká a co se u nás nikdy nesmí říct na plná ústa. Jde o velkou skupinu lidí, kteří jsou schopni zneužívat  jakoukoliv pomoc a to třeba i v zemi na druhém konci světa, jenom když z toho plyne nějaký ekonomický prospěch.  

Takže Kanaďané, děkuji vám. Tímto je oficiálně potvrzeno z naprosto nezávislé strany, že problém není v rovině rasistické, ale ekonomické, konkrétně ve zneužívání ekonomických pomocných stimulů, které jinak mají lidem v nouzi pomoci. deklarovala, že o peníze vycucané ze systému opravdu jde u této skupiny „ekonomických turistů“ až v první řadě.

 Ani lidé na druhém konci světa totiž nechtějí být zneužíváni.R^

0 0
možnosti
G

gghii

17. 7. 2009 19:22
Ano ,cikánské etnikum je zodpověné za víza !!!

Cikánské etnikum popírající hodnoty uznávané slušnou společností nechce dodržovat základní principy a zákony jako povinnosti ale výhody spojené s povinnostmi chce využívat plnými doušky  čili : žádné povinosti ale práva ty chtějí Rv

0 0
možnosti
ZR

zrysavy

16. 7. 2009 22:06
Soudruh?

Áá.... anonymní hrdina se opět ozval, nejen že mě otravujete svými maily, ale ještě mě občas urážíte tady... Nemáte co dělat? Pokud chcete znát můj vztah k soudruhům doporučuji tento článek: http://rysavy.blog.idnes.cz/c/90626/Komuniste-diskredituji-boj-proti-rasismu-a-neonacismu.html

0 0
možnosti
G

gghii

17. 7. 2009 18:53
Re: Soudruh?

ALE ALE,Ryšavý,opět lžete : proč jako člověk znalý IT si necháváte zjišťovat IP adresy

takže nikoliv anonymní

a za druhe jste jaksi pozapoměl reagovat na fakta uvedená v mém komentáři  - buďte aspoň chlap a neuhýejte jako zbabělci z řad C.E.!!

0 0
možnosti
G

gghii

16. 7. 2009 21:02
Za víza samozřejmě cikáni mohou

Cikánské etnikum nikdy nic kladného kam přišlo nepřineslo !

Stačí jediný příklad soudruhu Ryšavý,kdy cikáni při povodních v Praze namísto pomoci postiženým povodněmi těmto lidem rabovali byty !

0 0
možnosti
E

EWCZ+

16. 7. 2009 19:24
Proc odchazeji ted?

No, protoze jim svitlo, ze  Delnicke strana je jen tresinkou na namichnutem nakypu nastvane vetsinove spolecnosti. Zvlast, kdyz uz taky vetsina na prikladech z "vyspele" Evropy pochopila, kam takove opecovavani minorit vede a ze s vetsinou se mluvi jen o jejich povinnostech (strucne shrnutych jako drzet hubu a makat), zatimco o pravech se vykrikuje jen v souvislosti s mensinami.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

16. 7. 2009 19:59
Re: Proc odchazeji ted?

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.