Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kion123

15. 7. 2009 11:00
Cenzor se snaží :-)

Lidé už mají zvrácené politické koreknosti plné zuby,a to co nastane bude vina Ryšavých a jemu podobných "lidí";-€!:-/

0 0
možnosti
G

gghii

15. 7. 2009 10:26
Ryšavý opět demagogicky LŽE

Každému normálně uvažujícímu člověku v ČR i v zahraničí je jasné.kdo stojí za organizováním exodu cikánského etnika /nikoliv romského národa/ kamkoliv

do Anglie,,Kanady - a kdo se chce zviditelnit : všichni etnobyznysmeni

počínaje cikánem z povolání Veselým,přes Ryšavého,Bangu,Lavičku,Za exodem je samozřejmě snaha vyhnout se odpovědnosti za placení půjček,leasingů   úvěrů/ Provident by mohl vyprávět/  a nikolv rasismus a dyšgryynácija ,"rádobypogromy" nafukované prázdné bubliny, nelze přehlédnout 

nynější snahu,když Kanada po návštěvě svých odborníků v ČR konstatovala že k žádnému pronásledování cikánského etnika nedochází a cikáni si pouze vymýšlejí

0 0
možnosti
ZK

SID09

15. 7. 2009 10:31
Re: Ryšavý opět demagogicky LŽE

R^ Ano, naprostý souhlas. Bohužel nelžou pouze citovaní jedinci, ale také naše sdělovací prostředky, včetně ministerstva, které má menšiny v rámci pracovní náplně. !!;-O Vypadá to, že etnobyznis je dobrý byznis !!!!!!

0 0
možnosti
AA

Antiromský aktivista

15. 7. 2009 10:18
Volič Dělnické strany

cikáni tvoří přes veškerou pozitivní diskriminaci většinu osazenstva našich věznic, kam má utíkat bílá většina před CIKÁNSKÝM TEROREM?

0 0
možnosti
MW

mysak_25

15. 7. 2009 10:12
AAA

a UZ SE ZASE MAZE;-D

0 0
možnosti
P9

pavel 99

15. 7. 2009 10:10
Docela by mne zajímalo,

kdo nebo co brání oněm chudákům, co by tak strašně rádi pracovali, ale nemohou, aby si uklidili hromady odpadků kolem baráků, co obývají. To tam stojí nějací rasisti a mlátí každého, kdo chce pracovat?;-D

0 0
možnosti
V

Viktor-Č

15. 7. 2009 10:32
Re: Docela by mne zajímalo,

Brání tomu mentalita příživnického kočovníka. Proč uklízet? Zapřáhneme a jedeme dál!

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

15. 7. 2009 8:55
Kdo chce něco dokázat,

musí proto něco udělat. Nechápu, jak může absolvent techniky napsat

takový nesmysl. Každému, kdo bydlí v Praze, doporučuji, ať se zajede po

prázdninách podívat do Dejvic a počítá, kolik Romů míří do tamních vysokých škol. A kolik třeba Vietnamců, pro srovnání. Šikovný inženýr, třeba Rom, nepotřebuje žádný antidiskriminační zákon; zaměstnavatelé se o něj poperou. Kde ho ale hledat? 

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

15. 7. 2009 10:09
Re: Kdo chce něco dokázat,

Na technice v Praze ve stejnem rocniku studoval jeden cikan (byl to normalni slusny clovek). Aspon co vim tak ho kvuli puvodu nikdo nebuzeroval.

0 0
možnosti
PD

P.D.F

15. 7. 2009 8:52
Samotní kanadští úředníci

k problému přistupují svérázně, víza nepřidělují obecně cikánům ( v minulosti to tak bylo), jen měli nařízeno vyřadit i každého desátého čecha, aby to nevypadalo rasisticky. To prováděli bez udání důvodů (viz televizní reportáže). Nedivím se jim, že chtějí příliv nepřizpůsobivých parazitů do své země zastavit, ale chyba je v jejich azylové politice, která je víc než štědrá a různé skupiny si na tom postavili živnost. Dokud toto nevyřeší, nic se nezmění. Pohled většinové populace na cikány nespraví vyhláška nebo hloupý ministr. Situace se u nás rok od roku zhoršuje. Čím je větší pozitivní diskriminace formou sociálních dávek, přidělování bytů a parazitování různých etnobyznismenů, tím je větší odpor plátců daní. Jedná se o přímou úměru a je jen otázkou času, kdy dojde k otevřeným střetům jako v Maďarsku. Pokud by v tu dobu hořela západoevropská města při muslimských demonstracích (viz Paříž, Malmo, nebo teď Lyon), o překvapení by nemusela být nouze.

0 0
možnosti
JD

pedr64

15. 7. 2009 8:38
kam má emigrovat

ten řidič MHD, kterého zmlátili cigáni jen proto, že je bez lístku vykázal z přepravy? Kam mají emigrovat obchodníci z přerovských ulic kolem nádraží, které terorizují tlupy malých zlodějů? Kam mám emigrovat já, kterého zmlátili cigáni jen proto, že já jsem byl sám a jich bylo 10?

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

15. 7. 2009 8:57
Re: kam má emigrovat

A kam mají emigrovat ti brněnští důchodci (třeba ta devadesátiletá paní), které partička romských výrostků okradla a bila do obličeje?

0 0
možnosti
DM

Seb Loeb

15. 7. 2009 8:34
A HLAVNĚ MI ŘEKNĚTE JEDNU VĚC!

Proč se vy a další podobní "salónní humanisti" snažíte mně a dalších spoustech lidí, kteří s rómy neměli nikdy žádný konflikt, neuráží je a neschvalují jakoukoli formu jejich pronásledování či znevýhoňování, vyvolat pocit vinny za to, jak je romům ubližováno a naočkovat nás postojem, že jakákoli kritika romského sociálního statutu je zločin?

0 0
možnosti
V

Viktor-Č

15. 7. 2009 8:50
Re: A HLAVNĚ MI ŘEKNĚTE JEDNU VĚC!

Je to prosté - Ryšavého živí konflikt. On potřebuje rozhýbávat emoce kde se dá protože čím je situace napjatější, tím je větší šance na korunky ze státní kasy. Kdyby se podařilo všechny problémy s Cikány vyřešit bude muset Ryšavý hledat nový zdroj obživy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.