Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Dino12

15. 7. 2009 5:01
Ale prdlajz obavy z útoků

Nebyl ten exodus způsoben čirou náhodou nástupem finanční krize (2.polovina 2008) a obavami našich spoluobčanů, že jim vláda vrámci krizových opatření šáhne na dávky? Protože jistou dobu z TV nebylo slyšet nic jiného, než jak je ta krize strašná a ble, ble musíme udělat nějaká opatření...A v tomhle roce v tom neměli náhodou prsty exekuce dávek neplatičům? Hm? Oni totiž, cikáni se absolutně nazajímají co se děje v politice a jaká je nálada ve společnosti gadžů vůči romům, jim jde o jedno: o prachy.

0 0
možnosti
S

S.T.A.L.K.E.R.

15. 7. 2009 2:02
Ty musíš být za hlásání takovýchto lží a nesmyslů velmi

dobře placen. Jsi daleko nebezpečnější než ti líní, neschopní a pologramotní parazité. Ty totiž parazituješ na jejich parazitismu a dezinterpretuješ jejich neschopnost integrovat se do společnosti jako vinu nikoliv jejich, ale většinové společnosti.

Demokracie je o tom, že většina vládne menšině. Když bude mít Paroubek 101 poslanců, bude si dělat, co se mu zachce. Nevidím důvod, proč by tedy mělo 90% ustupovat 10%.

Jinak, moc chytrý lhář a demagog nejsi. Načmárat do jednoho odstavce odkaz na reportáž věnovanou popisu dobrého života v Kanadě a potom argumentovat tím, že došlo k 12 rasovým vraždám... to moc důvěryhodně nezní.

A odkaz na regionální politiky... myslíš paní primátorku Řápkovou, která si na parazity a lemply, co si myslí, že "dluhy se neplatí", konečně pořádně došlápla? Paní primátorka má můj respektR^

0 0
možnosti
ZK

SID09

15. 7. 2009 5:42
Re: Ty musíš být za hlásání takovýchto lží a nesmyslů velmi

R^!!

0 0
možnosti
RK

Radek0075

15. 7. 2009 1:51
A co takhle kdybyste nám pane Róme napsal, kam

šli vaši soukmenovci poté když v Kanadě nedoslali azyl. Je to více než překvapivé. Ačkoliv je na světě přes 200 států, tak se vracejí do země ze které před časem utekli, protože ztratili poslední iluze o tom, že mohou v ČR něco dokázat. Já nevím jak ostatní, ale já kdybych byl rasově diskriminován a už bych se rozhodl pro život jinde a v jedné zemi by se mi nepodařilo z nějakého důvodu zakotvit, snažil bych se najít útočiště jinde, ale především tam kde by mě po příjezdu nezavřeli do lágru, ale kde bych mohl od počátku ukázat domorodcům co dovedu a že nemusejí litovat že jsem se stal jejich sousedem.  Myslím že je spousta zemí v EU kde by nikdo Romům nenadával "černé....." protože proti tamním obyvatelům jejich pleť září jak Sluníčko. Není ostuda jít štěstí zkusit jinam. Nakonec i řada Čechů opustila svou rodnou zem. Ale je nutný u toho dělat takovej kravál? Prostě koupim si letenku třeba do Londýna a najdu si tam ubytování a vhodnou práci.  

0 0
možnosti
RP

hisaak

15. 7. 2009 0:48
Proc nezavedla viza treba Brazilie?

Protoze tam cikani nemuzou v klidu vegetovat na davkach.

0 0
možnosti
V

Viktor-Č

15. 7. 2009 0:39
Víte kde jste?

Pane Ryšavý, tohle není rasistická Romea, tady Vám moc lidí tleskat nebude. Když k tomu navíc připočteme že tady nemůžete mazat nepohodlné příspěvky ... 

--

A jen tak mimochodem - víte co znamenají termíny jako "rasismus" nebo "pogrom"?

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.