Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
_

_muffin_

5. 1. 2012 19:09
A jeeeeje

V clanku jsem se docetl, ze zdejsi blogeri svymi blogy "POSKOZUJI VASE DOBRE JMENO". Budu Vas muset vazeny autore vyvest z omylu, protoze vy uz zadne dobre jmeno davno nemate.

Vas nebojim se rici jednosmerne zalozeny server podporujici svym obsahem a schvalovanim prisernych prispevku v diskuzich zachazu jiz za hranici podporovani rasistickych nalad ve spolecnosti. A to romu proti majorite.

Vsak tohle vidi kazdy kdo tam na ten vas slavny server prijde.Rv

11 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

5. 1. 2012 18:57
tak jsem se byl podívat na ten slavný server

kromě zoufalé grafické úrovně.....obsahově průměr. Zaujala mě o dva řády větší toleranci k jakýmkoli názorům oproti iDnes.....byť byly na hraně zákona, ne-li za ním.

4 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

5. 1. 2012 18:58
Re: tak jsem se byl podívat na ten slavný server

jestli to ale není tím.....že tolerance je určována podle strany na které diskutér stojí

4 0
možnosti

Já vím, jak to bylo !!!

5. 1. 2012 18:45
Profesionální etnobyznysmen promluvil .....

Kdyby nebylo vás a vám podobných, bude ve společnosti minimum mediálních rasových problémů, neboť vy tyto problémy úmyslně podněcujete a neustále zveličujete Já vám rozumím, je to pochopitelné, nějak musíte zdůvodnit svou existenci. Na romeu.cz se lidi chodí bavit úrovní vašich kámošů a projekty, kterými se vychloubáte, byly tuším nedávno zhodnoceny jako černá díra :-P

12 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

5. 1. 2012 18:34
ale helemese ...

pan "podnikatel v it" zavital mezi prosty lid ... :-P

4 0
možnosti
LH

Lubomír H

5. 1. 2012 18:33
Pane Ryšavý, Vaše drzost je neuvěřitelná !!!!!

Místo Vašeho nesmyslného blábolení, každý ví, jak je ta "Vaše"  skupina společnosti potřebná :( ,  okamžitě zařiďte odstranění rasistických příspěvků z  "Vašich" stránek  ROMEA.CZ !!!!

9 0
možnosti
FV

absolvent ščukovy akademie IQ65

5. 1. 2012 19:41
Re: Pane Ryšavý, Vaše drzost je neuvěřitelná !!!!!

Proč mazat něco, co skvěle demonstruje  výsledky práce páně výkonného ředitele ROMEA?

5 0
možnosti
C

CasVyprsel

5. 1. 2012 18:29
Mediální obraz

Ano, pro mediální obraz a zejména oblíbenost Cikánů ve společnosti dělá rasistická organizace Romea (a nejen ona) maximum. Počínaje štvavými, proti české majoritě tendenčními články, přes neustálé omlouvání cikánského zločinu mentalitou, špatnými psychosociálními podmínkami a předsudky Čechů... až po různý metr nejen v posuzování rasismu Cikánů, české většiny a jednostranné cenzuře příspěvků na romea.cz, kdy každý jen trochu nelichotivý avšak slušný a věcný příspěvek na adresu cikánské menšiny a jejich zločinců je mazán, ale v opačném gardu - příspěvky křivě obviňující, paušalizujcí a často až český národ hanobící i vyhrožující nepokoji, je ponechán bez problémů. Nevím jestli má Ryšavý, ale také jiní etnobusinessmani, pseudohumanisté a bohužel i zástupci většiny mainstream médií problém s logikou, že dvojím metrem, procikánskou tendenčností často až nepřátelstvím proti českým většinovým občanům, docílí  ještě větší averzi vůči Cikánům?

7 0
možnosti
C

CasVyprsel

5. 1. 2012 18:34
Re: Mediální obraz

Mám podezření, že tohleto přilévání oleje do ohně Romeou, dalšími mulitkulti organizacemi, aktivisty, politiky, mainstreamovými médií je účelem, aby se problém více prohluboval a byla jistota, že bude třeba i další roky problém "řešit" a mohly na tom různé lehkoživky vydělávat. Co by jinak dělali, kdyby problém s Cikány nebyl a tudíž by grantový penězovod vyschl?

10 0
možnosti
V

villík

5. 1. 2012 18:02
Když už jsem se na váš webík kouknul....

Máte pravdu. Člověk by si měl přečíst všechno i na druhé straně. A tak....

Jj. Koukám na vaši výroční zprávu:

4.2 Lidsko-právní oblast   =    fungujete podobně jako Gestapo a nazýváte to "Monitoring a medializace problémů" :   "Bydlení (nevýhodné nájemní smlouvy, vystěhovávání rodin, apod.),  - Zaměstnaní (diskriminace uchazečů o zaměstnání, apod.),  - Školství (diskriminace dětí ze strany pedagogů, neoprávněné zařazování do speciálních škol, apod.), - chování politiků a samospráv (výroky politiků o Romech, postupy radnic vůči Romům, apod.), - přístupu Policie ČR (nerovný přístup, apod.). ..... "Probíhá to ve spolupráci SE SÍTÍ INFORMÁTORŮ v krajích"......:-/

5 0
možnosti
FV

absolvent ščukovy akademie IQ65

5. 1. 2012 17:44
Pane Ryšavý - špatné načasování

myslím, že jste napsání svého blogu nešťastně načasoval. Teď, v době mediální smršti okolo Tanvaldu, Varnsdorfu, Nového boru atd., to asi není nejlepší doba. Měl jste chvíli počkat, až utichnou vášně a v novinách se zase bude psát tak jako obvykle o úspěších Rómů. V době kdy vyjde článek: Skupina rómských kardiochirurgů provedla další úspěšnou operaci srdce, nebo: rómští vědci svými poznatky výraznou měrou přispěli k možnosti léčby rakoviny, se vám bude vaše činnost vysvětlovat daleko lépe.

12 0
možnosti
ZZ

hasmen

5. 1. 2012 17:46
Re: Pane Ryšavý - špatné načasování

;-D

0 0
možnosti
C

Camino.

5. 1. 2012 17:41
měnit mediální obraz Romů v ČR –

to mi pripomina silne: Oskar Wilde "Obraz Dorana Graye":-(

1 0
možnosti
PP

Peregrina

5. 1. 2012 17:41
Pane Ryšavý, děkuji Vám

za prodloužení života nejméně o pár hodin. Takhle srdečně jsem se již dlouho nezasmála, jako při přečtení Vašeho blogu. Děkuji!!!;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.