Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bijec modrých zlodějů II

27. 8. 2012 14:50
Soudruhu Ryšavý, marně hledám na stránkách ROMEA

OMLUVU za to, co jste tam uváděli po loupežném přepadení a následné smrti mladého Roma na Nový rok ???

To, že tam ta omluva není, jen dokazuje jakej jste falešnej křivák !!!!!!!!!!!

3 0
možnosti

Bouše

24. 8. 2012 11:23
Úřady utrácí miliony ...

Je ale otázka, zda je takový problém přispívat sociálně slabým na bydlení jen do výše, jaká odpovídá nájemnému v dané lokalitě a kategorii bytu. Jak je možné, že majitel objektu inkasuje za jeden pokoj v nějaké barabizně třeba deset tisíc a všechno jsou to peníze státu ? 8-o

2 0
možnosti

inters

24. 8. 2012 10:59
IRIS - 500 milionů z toho 250 na nákup bytů a ve zbývajících

250mil se rochnit a mlaskat !!!! !!!!!!  Věřím, Vám, že to je Váš cíl ;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Já vím, jak to bylo !!!

24. 8. 2012 12:33
Re: IRIS - 500 milionů z toho 250 na nákup bytů a ve zbývajících

R^R^R^;-D

0 0
možnosti

avlyslakecod

24. 8. 2012 8:42
no nevím

ale vypadá to, že daňoví poplatníci můžou řvát, jak chtějí, to jsme nakonec viděli při posledních demonstracích v praze, kdy naši nejvyšší papaláši se vyjádřili v tom smyslu, že lidé můžou vyslovit své názory, ale oni si stejně budou dělat, co chtějí a vůbec na to ohledy brát nebudou a říkají tomu zodpovědnost :-(

1 0
možnosti

Korvetní kapitán Pepan A2

24. 8. 2012 8:33
Pořád slyším a čtu, co všechno bychom měli Romům poskytnout,

ale ani jednou jsem nikde neslyšel, co oni za to poskytnou nám.

4 0
možnosti

AA00_multinekulturní_3

24. 8. 2012 7:35
To je

zajímavé, že kdekoli jsou soustředění Cikáni, vzniká slum, ghetto. Pane ethnobusinessmane, já vím, že to nikdy nepřiznáte, je to vaše nikdy nevysychající ropné naleziště - jako malým dětem do ruky nepatří sirky, tak Cikánům byty. Jediné, co by situaci řešilo, je VĚZENÍ. Zdemoloval jsi byt, případně celý dům ? Cca škoda 1-3 milióny, osm let natvrdo.

3 0
možnosti

r_o_s

24. 8. 2012 7:17
pche

Zase další volání po nějakém programu, který má cikány dostat do obyčejné společnosti. Ať sakra začnou chodit do práce, tím si vydělají na vlastní bydlení a nemusí potřebovat žádný sociální program. Ať dávají děti do školy a přitom je také naučí, že se učí pro sebe a že učitelku a všechny dospělé mají respektovat. Každé dítě se to umí naučit, ať české, vietnamské, indské....proč ne cikánské?

Nebo to se mají postavit další domy, další paneláky, které naši občané krásně vybydlí? Tím nás samozřejmě i multikulturně obohatí. Ale jděte do  pr*ele s takovým řešením.

U nás nyní cikánská rodiny koupila dva domy na jednom pozemku. Oba ty domy opravují. Mají na to. Jak je to možné? Neměl bych tam každý den jít a dát jim nějaký sociální příspěvek? Ti by si mi vysmáli. Z jakého důvodu se jedni dokážou o sebe postarat a o jiné se má starat stát stavěním nějakých levných bytovek?

Proč mi stát nepřispěl když jsem si já sám, 28mi letý chlap, kupoval byt?

4 0
možnosti

AA00_multinekulturní_3

24. 8. 2012 7:36
Re: pche

R^R^R^ Hlavně bych vypíchnul vaši polední větu.

2 0
možnosti

roman37e

24. 8. 2012 6:33
Mám dotaz.

Proč Romové patří ve Španělsku mezi nejchudší obyvatele? 8-o To že u nás, to chápu. My jsme rasisti plní předsudků... Třeba když nám chce Rom vybílit byt, tak si hned myslíme že nás chce vykrást. Netušíme že se jedná o nejlepšího malíře pokojů v okolí... Nj. Ale proč i Španělé, jejichž odstín se od Romů zas až tak neliší a mnohdy ani člověk nepozná o koho jde, neangažují takové pracanty?

4 0
možnosti

r_o_s

24. 8. 2012 7:19
Re: Mám dotaz.

Možná cikáni ve španělsku nejsou tak dobří "bíliči" :) a věřím, že obyvatelé Španělska je utlačují také. Rozlišit často jdou, ne dle snědosti kůže, ale dle okolní vůně.

0 0
možnosti

oldfashioned Kokodák v1b

24. 8. 2012 1:26
v první řadě se stát má postarat o slušné bydlení těm,

kteří mu platí daně. Vy, zlodějská holoto, to prostě nejste:-)R^

8 0
možnosti

Dluhousek Falloslav von Casa

24. 8. 2012 0:49
Clanek je automaticky cilem rasistu

pro ktere byl obsah prilis slozity. Tudiz sem prisli dat svych par radobyvtipnych prispevku ktere strkaji vsude.

Karma, za praci i snahu. Reseni lehke neni, ale vy se o neco aspon snazite na rozdil od nacku, kteri maj dojem, ze nekoho jen tak je mozno zbavovat obcanstvi na zaklade norimberskeho profilu a deportovat - ale buh raci vedet kam (to u tech inteligentnejsich - sorry jine slovo se neda pouzit, i kdyz inteligentni nacek je oxmoron, ti stupidnejsi se omezuji jen na nadavky)

0 0
možnosti

nebolševik

24. 8. 2012 7:14
Re: Clanek je automaticky cilem rasistu

no, já bych docela rád věděl, zda pan autor někdy v tom Španělsku byl. Samozřejmě nikoli jako turista, ale jako "obyčejný" človrda, který tam má třeba něco na práci a s místními lidmi si trochu rozumí. Ten článek je totiž typickou ukázkou - já vlastně nevím čeho, ono se to dá  jen těžko jednoslovně pojmenovat - snad takové té nadšené poloslepé a poloblbé propagandy, jakou u nás předvádí například pan Kocáb. A pro Dluhouška - kdybyste, pane, trochu přemýšlel, pokud na to ovšem váš rozoumek (odhaduji tak velikosti protonu) stačí, začal byste oddělovat - nácky od "rasistů" (ono to opravdu není totéž) a obojí od docela obyčejných nakrknutých občanů, kteří hrátky podobné těm v článku popsaným platí a ještě si za to musí nechat od pitomců vašeho druhu nadávat. Tak  řekněte, není to na pár facek?

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS