Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1/ Měl jste se ozvat s reakcí na Malého blog dříve než za 14 dní. Vaše reakce je passé, protože přišla pozdě.

2/ Kodex blogera je něco jako fata morgána - zdálky existuje, zblízka ne. Blogerů, kteří onen Kodex vytrvale porušují jsou tady desítky. Admini proti nim nezasahují, protože a/ tyto blogy nečtou, b/ nikdo adminům nenapíše kritický email s odkazem na porušování pravidel (naopak často zaslechnete hloupý názor, že jde o udávání). Nespoléhejte na to, že se na zdejších blozích vynucují pravidla tvrdě, rychle a profesionálně.

3/ Pan Malý převzal a pozměnil původní zprávu, která proběhla novinkami i idnesem. Co si vzpomínám, tak ani původní zpráva médií nebyla "přesná" (v části o úřadu práce).

0 0
možnosti
LS

L27i38b55o83r 36S40y78n54e46k

17. 3. 2015 12:50

Každý, kdo se setkal s cikánem při jakékoli dlouhodobější činnosti (vojna, práce:-);-D;-D, pobyt v nemocnici, vězení, či sousedský vztah), s vámi nemůže souhlasit.

7 0
možnosti
MK

Položil jste si otázku, proč podnikatel nezaměstná cikána? Ten, který to zkusil, má zpravidla špatnou zkušenost. V krátkém čase po jeho nástupu se objevily krádeže na pracovišti, v panelárně (panel si neodnese)  krádeže v šatnách atd. Když se cikánů zbavili, tyto potíže ustaly. Jak chcete překonat tyto zkušenosti (m.j. mám i osobní, psal jsem o ní) a ještě když se k tomu přidá pracovní morálka?!

10 0
možnosti
MK

P.S.

Návrh na řešení jsem nabídl ve svém článku; stručně, cikánské firmy se státní nebo městskou účastí. Náplň = práce pro město + výběrovky.

0 0
možnosti
ML

M26a20r18t77i74n 27L14a14c89o

17. 3. 2015 10:25

"Ředitel Romea" ;-D;-D;-D

8 0
možnosti
Foto

Nemá smysl řešit zástupné technikálie a šťárat se v hovínkách. Cikánějové  před každými volbami do PSP ČR zvednou pupky a jdou i se svým četným příbuzenstvem volit ČSSD, aby nepřišli o svoje štědré dávky.

0 0
možnosti
Foto

Přimlouvám se směrem k redakci, ať článek klidně vyberou na titulku. Jen ať si to přečte co nejvíc lidí, před tím, než zase někam pošlou svoje peníze na charitu, nebo půjdou k volbám.

16 0
možnosti
Foto

"Pokud rodiče z většinové společnosti pracují, aby uživili rodinu, potřebují dát přes den dítě do mateřské školy. Zřejmě ale budou mít smůlu, protože přednost dostane romské dítě, jehož rodiče nikdy nepracovali, nepracují a pracovat nebudou."

Tak to je pravda!!!!!!Stalo se to mé dceři po skončení rodičovské dovolené.;-€

15 0
možnosti
DR

Reditel nejobjektivnejsiho serveru na internetu.Zrovna od Vas zni hodnoceni jinych zpravodajskych webu jako hodne cerny humor.Zvlastni ze ani tu svoji Romeu si nesefujou romove sami.Nedostatek personalu, nebo uz se jedna o tak vysoke finance ze je musi dojit gadzo?? :))

17 0
možnosti
IK

Nevím co se píše v jakých vládních proklamacích, ale vím, jaká je realita. Například dcera mojí kamarádky nastoupila do učení na kadeřnici. Jako učednice si musela pořídit (rozuměj: rodiče jí museli koupit) nijak levnou výbavu, hřebeny, perka, pinetky, nůžky, natáčky .... na to vše kufřík. Ovšem romské spoluučnice dostaly tuto výbavu zadarmo. Nevím od koho, jestli od školy, městské části nebo nějaké začleňovací agentury, kadopádně z peněz daňových poplatníků. Takže moje kamarádka byla nucena koupit výbavu svojí dceři a prostřednictvím svých daní také příspět na výbavu jejích spolužaček. Že tmavé dívčiny hbitě výbavu rozprodaly a do učení v krátké době přestaly docházet, je už detail, který niíkoho (ani ty šlechetné dárce, co je vybavili, aby se mohly připravit na zapojení do pracovního procesu) zřejmě nezajímá. Ostatně, dovedu si představit, s jakým úspěchem by někdo výmáhal vrácení prostředků takto vyplýtvaných.

Takže ano, je pravda, že do lidí, kteří nikdy nebudou pro společnost přínosem a budou na pracujících spoluobčanech jen parazitovat, se stále cpou peníze.

17 0
možnosti
Foto

R38o65m14a65n 92K87o44z41e88l

17. 3. 2015 19:13

Existují mimořádné dávky v hmotné nouzi, např. na vzdělávání dětí a nezáleží na rase. Osobně vím o matce samoživitelce, která si vyžádala příspěvek na učebnice pro dceru, dostala jej a příslušnice té oné menšíny není.

0 0
možnosti
Foto

Tolik kecu a přitom takova blbost, že? Nerobite vy v jakesik neziskovce nebo nejste placeny s grantu? To by davalo smysl. ;-)

27 0
možnosti
Foto

Tys tomu zase dal. Nejsi ty ten... rasista a xenofob... jako já? ;-)

14 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.