Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Můžete 100x vysvětlit, co je kde skutečně(!) napsáno. Lidé stejně budou věřit tomu čemu chtějí. Karma

1 8
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JN

Pochopil jsem , ale až po přečtení jakou prací se živíte. I z mých peněz tady exhibujete. Howg

9 1
možnosti
Foto

Co máte proti podnikatelům v IT? Čím se živíte vy?

1 0
možnosti
Foto

Milý pane Ryšavý, vláda si nemůže dovolit zpracovat žádný takový text, ve kterém by explicitně uvedla, že veškerá navrhovaná plošná opatření jsou dělána kvůli Romům. Argumentovat tedy tím, že v nějakém navrhovaném opatření není o Romech ani slovo, a že je to opatření pro všechny, je naprosto mimo mísu. Skutečnost je taková, že z drtivé části se ve většině podobných opatření na základě reality o Romy jedná. Jediný důvod, proč pak na úřadech vidíte z drtivé části Romy, přestože je to opatření "pro všechny", je fakt, že ostatní nemívají žaludek na to, aby z oněch zdánlivě plošných opatření pro všechny o něco žádali. Styděli by se.

Podobné je to například s navrhovanou povinnou předškolní docházkou do posledního ročníku školky. Prý je to kvůli všem, ale fakt je takový, že to nelze nařídit jen malým Romům, z nichž opět většina, díky svým vlastním rodičům, je důvodem takového opatření, protože pak v první třídě nestíhají. A tak kvůli nim budou chodit do posledního ročníku školky povinně děti všechny, i ty, které to nepotřebují a rodina se jim věnuje, abychom jako nebyli za rasisty? Bravo! Víte, když lidé jako Vy něco takového napíšou, okamžitě je na světě podle mě zase o pár zbytečných rasistů víc, kteří tu nemuseli být. Otázkou je, zda toto není nakonec cíl veškerého podobného snažení, aby lidé jako Vy měli co dělat.

28 0
možnosti
VS

Tak samozřejmě by se styděli. Přesně tak, tak jak se bojí lhát, krást, podvádět... Radši by tiše zemřeli hlady

1 7
možnosti
DN

Tak samozřejmě Vy tomu co píšete musíte věřit ( jste na podobných řečech finančně zainteresován ). A to že by  byla obava  z předbíhání rómů ve frontě na zaměstnání nevěří vůbec nikdo. Ve frontách na příspěvky , dávky a pod. je předbíhání  romama  věc vcelku normální - z osobní zkušenosti to vím- už dneska a bez nějaký vyhlášky. Rv

14 0
možnosti
LR

Dokud to u nás "korektnost" nezakázala, byl ověřen i z reality chování zřejmý fakt, že u ras, či "etnických skupin" se liší nejen barva kůže, tvar očí či nosu, ale i funkční vlastnosti mozku.

Každý kdo si sám sobě nechce něco nalhávat tak vidí, že cikáni se v převážné míře všude chovají obdobně.

Mají sklony k asociálnímu chování, násilí a statisticky nižší IQ.

Dokud tato fakta nebudou skrývána pštrosím způsobem, těžko mohou být různá opatření - stylu těch Dienstbierovských úspěšná. Jako že nikde úspěšná nejsou.

To není o genocidě, ale např. o reálném vyšším tlaku na vznik pracovních a hygienických návyků již od dětského věku. Nikoliv jen takovém, který v praxi jako vždy opět selže.

25 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.