Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže nejen lži, ale i cenzura. Jak typické pro lidi jako vy.

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

A jak prosím onenpracovník úřadu práce pozná, že se jedná o Roma ohroženého diskriminací? Nazákladě jeho opálenosti? Co když to bude moravský Řek, Pákistánec, potomek Indaa Češky, nebo prostě opálený Pražák? Není náhodou rozlišování osob podle domnělé(na základě vnějších projevů) příslušnosti k rase podstatou rasismu? Totonechceme u přijímání do práce (aby si někdo vytvářel domněnku, že jde o Roma ana základě toho k němu přistupoval jinak), takže to nechceme ani naúřadech. Nebo budou mít Romové své seznamy? Speciální označení? Kdo je turasista?

0 0
možnosti
Foto

;-DDemokrat, pan Ryšavý, maže poukaz na to, že neumí napsat před jméno svého oponenta slůvko - PAN. Krása.:-)

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Ve svém článku tvrdíte, že v podstatě žádné zvýhodňování Romů naše vláda nenavrhuje. Jedná se spíše o pozitivní diskriminaci VŠECH sociálně znevýhodněných skupin. Pak ale nechápu proč se ten dokument jmenuje Strategie integrace ROMŮ? Jediné vysvětlení by snad mohlo být, že naše vláda nám tady mimoděk přiznala, že termín sociálně znevýhodněná skupina je v podstatě jiný termín pro slovo romská populace.Pak ale nemá cenu se zabývat tím, zda je nějaké opatření navrženou pouze pro Romy nebo pro všechny sociálně znevýhodněné. Stejně jsou tím myšleni především Romové.

3 0
možnosti

Vidite, kdyby zadne ty obskurni organizace na podporu cikanu neexistovaly, a kdyby jim furt nekdo nepodkuroval, nic takoveho by se nedelo.

6 0
možnosti
Foto

Příjde mi užitečný, když někdo upozorní, že článek, kterým si tu nějaký osel honil karmu, je vycucaný z prstu, resp. obsahuje prokazatelně nepravdivé informace a odporuje kodexu blogera. Řada diskutérů s tím má zjevný problém.

2 3
možnosti
Foto

Cetl to nekdo? :-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.