Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Byl byste tak laskav a odpovídal na slušné příspěvky, místo jejich mazání?

Otázka zněla prostě: Jsou Romové národ, či rasa? Tazatel v tom neměl pořádek a počítám, že šířit osvětu je vaším posláním.

5 1
možnosti
DK

Mate pravdu v tom, ze ten nadpis je ciste bulvarni. Nicmene obsah clanku uz je zcela korektni. Takto se pise o ruznych celebritach i "celebritach". Smyslem novinariny je informovat spolecnost, takze rozhodujici je, jestli je ta informace pravdiva. Ja chapu,ze mate tendenci romske zlociny bagatelizoat (viz spousta clanku na vasem serveru) nebo zcela ututlavat, aby se vubec nedostaly na verejnost, ale to co delate, je zlo. Jinak co se tyce prikladu z diskuze, tak za nekorektni povazuji pouze "Všechny Romy i cigány do jednoho pytle a pořádně zavázat.". Ostatni jsou pravdive. Ja sam jsem nikdy nikde nenapsal nic jako "cigani do plynu" ci "vsechny je potrilet" ani jinou pobidku k nasili proti nim jako celku. Nicmene pokud nekdo napise neco jako "oni jini nebudou" nebo "600 let se nedokazali prizpusobit", tak je to proste pravda. (z vaseho pohledu) nepohodlna pravda, ale porad pravda. S tim nic nenadelate.

2 1
možnosti
ML

Hmm, a nevadí, že v článku na iDNES v rubrice Ona o sobě mluví jako o romce? Neměl by jste ji vysvětlit, že podle vás romka není? Na Romee se romský původ uvádí, jen když je rom obět, pokud je pachatel, tak to najednou rom není.

8 1
možnosti
PS

Buď je to apríl, pak je Vaše reakce dost přecitlivělá, anebo to apríl není, pak je však smutné, jakým stylem se k situaci stavíte. Z paní Dudové se stala celebrita, bylo to její rozhodnutí a důsledky si musí nést sama. Vy jí můžete pomoci, ale dluh se nesplatí dehonestací media, snažíte se přesunout povinnost někam jinam. Takhle sympatie nezískáte a ty podle mě potřebujete nejvíc. Nebo Vám jde jen o sympatie, které přináší peníze?

5 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

BC

A co s tím mají admini, většina příspěvků které jste vyhrabal jsou pravdivé.

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Milý pane, otázka není kdo a jak o tom psal, ale zda dluží, nebo nedluží. Vsadím se, že jste hýkal nadšením, když se v tom samém médiu psalo o hereckém úspěchu paní Dudové, takže byste měl skousnout i to, když tam napíšou o nějakém jejím neúspěchu.

21 1
možnosti
MT

Ale to přece není meritum věci. Zprávy o tom, kdo vyhrál přestižní českou filmovou cenu, na stránky seriozního celostátního média patří. Zprávy o tom, která herečka má dluhy (navíc v takové směšné výši), naopak na stránky (a ještě na titulku!) seriozního celostátního média nepatří. Ta práva se tam octla jen proto, že je K. Dudová cikánka. :-/

2 7
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.