Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Pardon,  mělo být minus

1 0
možnosti
RS

Zatim co se v kuloarech politiku mluvi a mluvi, vytvorilo se pasmo od Alziru az po Afganistan zamorene islamskym radikalizmem. Nazval bych ho pasmem smrti. Dnesek lze prirovnat dobe, kdy tehdejsi prezident Benes organizoval malou dohodu a velkou dohodu. Kdyz prisel mnichovsky diktat se porad nechtelo rozumet tomu co Hitler chtel. Pak prisla katastrofa.

2 0
možnosti

Dostane se do zprávy ? Ale ne. Bude tam napsáno, že "někteří vysocí političtí představitelé ... ", etc. Všichni budou vědět, o koho jde. A všichni politici svorně proti tomu neudělají nic, jakkoliv jim český právní řád k tomu dává instrument. I Ústavní soud dělá a bude dál dělat mrtvého brouka.

4 2
možnosti
MK

Dostat se v dnešní době do zprávy o extremismu je spíše čest, ne? ;-)

9 4
možnosti
JV

J42i88r71i 69V35r68a91b37e73c

17. 11. 2015 12:48

Kazdopadne do te zpravy patri.Rozstepuje jen narod.Jeho job je jiny.

4 10
možnosti
JC

On ne. Vy ale zcela určitě!

3 4
možnosti
Foto

,,Dostane se Miloš Zeman do zprávy o extremismu za rok 2015 nebo na vnitru změní názor?"

Naštěstí ekvilibristika autora není přímo výrazem extremizmu. Jen dalším pokusem udělat z M.Z., mimo vlastizrádce ještě navrch i extremistu. V čím pak asi zájmu?Rv

14 5
možnosti
Foto

Mě by spíš zajímalo v koho zájmu se jako extremista  chová-v zájmu ČR  rozhodně ne.

3 11
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RN

s milos zemanem nikdy.

3 8
možnosti
PZ

P12a64v73e68l 93Z83e56m78a22n

17. 11. 2015 11:01

proč by se měli "řídit pokyny Ovčáčka" ? Stačí prostě uznat, že extremismus je trochu něco jiného, než co zní na shromážděních BPI, a začne třeba monitorovat například agresivní a násilnické rozbíječské falangy zelenorudých, které po vzoru Hitlerovy SA soustředí místo pořádaní vlastních akcí na rozbíjení akcí názorových oponentů Rv

14 3
možnosti
Foto

Naopak-přesně to co dělá IVČRN/BPI je extremismusRv

2 11
možnosti
LJ

Islámští vrazi a zrádci evropské bezpečnosti

Odpovědnost za zločin nesou samozřejmě v první řadě sami pachatelé a nenávistná ideologie radikálního islámu, která je ovládá. Islám je příčinou. Jen málo z celkového počtu muslimů se dává na dráhu teroru, přesto však část ano a příčinou je jen a jen islám. Ne chudoba či těžká společenská situace, protože ty zažívají i mnozí křesťané, hinduisté či ateisté a přesto dnes a denně neslyšíme o jejich řádění. Příčinou je islám, jehož výklad připouští vedení džihádu mečem. Islám, který do srdcí věřících zasévá pocit nadřazenosti jejich víry nad vším a všemi ostatními – a současně hlubokou frustraci z toho, že islámský svět je ve srovnání s evropským, severoamerickým či východoasijským neislámským světem beznadějně zaostalý, neproduktivní, strnulý a primitivní a nebýt ropy tak také chudý.

Spoluodpovědní za masakr ve Francii jsou však také ti, kdo nesou odpovědnost za bezpečnost Evropanů, avšak svoji povinnost neplní. Primárně se ukáže na zpravodajské služby, kterým se nepodařilo útok zmařit. Avšak práce zpravodajských služeb je krajně nevděčná, protože musejí sledovat obrovské množství podnětů a i když velmi často uspějí, čas od času prostě informace nezachytí či jen nestačí včas rozšifrovat a analyzovat. Pravděpodobnost úspěchu teroristů je tím vyšší, čím více podezřelých musejí služby sledovat.

A zde se dostáváme ke skutečným spoluviníkům úspěchu islámského útoku v Paříži. Jsou jimi vedoucí představitelé Evropské unie a zemí Evropské unie – a to zejména Německa a Francie, ale i dalších zemí kontinentální západní Evropy.

14 1
možnosti
LJ

A zde se dostáváme ke skutečným spoluviníkům úspěchu islámského útoku v Paříži. Jsou jimi vedoucí představitelé Evropské unie a zemí Evropské unie – a to zejména Německa a Francie, ale i dalších zemí kontinentální západní Evropy.

Pomatená Angela Merkel, která do středu Evropské unie pozvala statisíce migrantů, když slíbila projednat v Německu žádost o azyl každého, kdo prohlásí, že je Syřan. Pomatený François Hollande, který spolu s Merkelovou peskoval Maďarsko a další země střední a východní Evropy, které se snažily vlnu ilegálů zastavit – a donutit je, aby buď odešli zpět, anebo aby se registrovali, požádali řádně o azyl a vyčkali výsledku uprchlickém táboře. Věčně opilý předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker, který jim v jejich blábolení o nepřípustnosti plotů v Evropě zdárně sekundoval. Rakouský kancléř Werner Faymann, který si neviděl do úst, když hanebně přirovnal maďarské policisty čelící vlně migrantů, k nacistům. A další a další hlasatelé údajného dobra a humanity, ignorující platná pravidla, logiku a zásady bezpečnosti.

Tito zrádci evropské bezpečnosti dovolují desetitisícům cizinců, kteří se odmítají identifikovat a podstoupit řádnou registraci v první bezpečné zemi, volně kočovat po Unii. Činí tak nikoliv z nevědomosti či nezkušenosti, ale vědomě, kvůli své pomatené víře. Věří více v „práva“ ilegálních migrantů, než v práva občanů svých zemí, včetně práva na život v bezpečí.

Útok v Paříži nebyl poslední. Islámští zločinci právě zjistili, jak snadné je vraždit Evropany, a další útok pravděpodobně bude následovat. Ve Francii nebo jinde.

A až k němu dojde, vzpomeňte si Evropané, že odpovědnost kromě vrahů samotných nesou i ti, kdo s tupými úsměvy mentálně zaostalých umožňují nekontrolovaný příliv cizinců do Unie. Ne, zpravodajské služby to nejsou, ty silným hlasem varují už dlouho. Jsou to ti, kdo zpravodajce neposlouchají, protože zpravodajská varování odporují jejich slepé víře.

17 1
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.