Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P41e24t48r 38B94ü52r17g27e26r

25. 3. 2017 13:34

...vlastně mne mrzí, že jsem vůbec článek tohoto "hrdiny" otevřel a četl.

Čas strávený jakýmkoli jiným způsobem by byl užitečněji prožit.Rv

25 4
možnosti
MK

..nene,je dobré si to přečíst abychom věděli,jací .... mezi námi žijí

14 6
možnosti
MK

Autor je jeden z těch,kteří budou zodpovědní a islamizaci Evropy....ale co bychom chtěli po člověku,který je ředitelem "Romea"....

38 4
možnosti
Foto

I39v19a37n 66V31e26s61e76l30ý

25. 3. 2017 13:17

Jen jedna otázka: vznikla by tato "aféra" pokud by se ta žena při pobytu v Evropě vzdala svého tak výrazného náboženského symbolu, tedy šátku. Asi tak jako Evropanka v některých muslimských zemích se musí vzdát některých svých zvyklostí v oblékání? Zamýšlel by potom někdo, na základě fotografie, co si myslela? Vypadá to že je náboženská zvyklost nadřazená zvyklostem ostatním? V tom jasno nemám.

9 1
možnosti
HL

Bezcitné monstrum je autor. Jediný, kdo vyvolává nenávist je on sám. Rv

Co třeba zmínit ty nevinné, kteří tam zemřeli! Diskutovat o tom, proč museli zemřít. Proč nikdo neřeší nenávist muslimů? Co tak začít u nich???

43 4
možnosti
PV

Je krásné vidět pana Ryšavého v tričku Stop neonacismu. Jak pokrytecké.

Ano, je bezesporu správné bojovat proti národnímu socialismu, které dělilo společnost na vyvolené a méněcenné (např. židy), které bylo třeba vybít a zotročit. Je také správné bojovat proti internacionálnímu socialismu (komunismu), které dělilo společnost na vyvolené (proletariát) a méněcenné (tzv."bohaté"), které je třeba zničit a zotročit. Otázkou je, zda se můžeme vyhradit proti islámu, který navzdory mnoha líbivým proklamacím a lžím taktéž dělí společnost na vyvolené (muslimy) a méněcenné (káfiry - ateisty, křesťany, židy,...), které je třeba vybít a zotročit ? A jak se postavit proti nově se rodící multikulturní totalitě (zatím nepojmenované, někteří ji nazývají neomarxismem, jiní multikulturním nacismem, neboť hlavní idea spočívá ve vytvoření nového lepšího multikulturního národa - nacia)?

Normální člověk ví, že je správné se vymezit a vymezovat proti Hitlerjugend, Rudým gardám, vraždícím islamistům. Je správné se ale vymezovat i proti multikulturním náckům, kteří sebe sami považují za jediné správné nositele pravdy.

A pan Ryšavý? Je hezké jak se nápisem na tričku staví proti jedné z několika výše popsaných zrůdných ideologií. Ale co ty ostatní? V článku nenajdete ani stín odsouzení vraždícího muslima, který v Londýně zabil několik nevinných lidí. Proč taky? Vždyť ti vraždění byli přece ti "hnusní rasisté a xenofobové", které je podle multikulturní ideologie stejně potřeba zničit.

A proto nejen Stop neonacismu...

.... ale taky Stop multikulturnímu nacismu !

69 3
možnosti
VP

R^ to jste napsal opravdu dobře R^

12 2
možnosti

Tohleto je poslední problém z toho, co se děje...

10 0
možnosti
DK

Nemam sice Rasisticky Orientovany Magazin Extremistickych Asocialu rad, ale tentokrat musim dat panu Rysavemu za pravdu. I na te puvodni fotce je videt, ze zena pusobi ustaranym dojmem. Nefer je to zejmena vuci ni samotne. Niceho spatneho se nedopustila, nikdo ji do hlavy nevidi, nevi, jak se citi a najednou je jeji fotka vsude s nenavistnymi komentari. Lez je vzdy spatna a je jedno, na jake strane.

9 2
možnosti
IM

I10v33a40n 50M74i40n80á41ř

25. 3. 2017 10:40

Ať tak, či onak - je nutné si uvědomit, že teror, děs a paniku v Evropě - způsobují náboženští soukmenovci .. této vyděšené paní.

41 2
možnosti

Takže až mi nevěřící rozbije zobák, mám běžet zá Vámi a propíchat Vám gumy?

1 5
možnosti
ZB

Karma.Jak ukázaly poslední krajské volby,ti "vlastenci" kolem Konvičky a podobných hyen,kteří se na lidském neštěstí pomocí lží a manipulací snaží pro sebe nahnat co nejvíc politických bodu jsou v naprosté menšině.To se ovšem netýká této virtuální bubliny,kde se to mnohdy pomatenými "vlastenci" jen hemží...třeba jeden místní "vlastenecký" dědula blokoval s Konvičkou hranice,další pomatenec podává "vlastenecky" trestní oznámení na kdekoho,posledně na organizaci,která organizovala rekreaci českých dětí v Maroku,prý příprava unosu a pokus o islamizaci.Takovým fanatikum už nic nevysvětlíte...

9 27
možnosti
RK

R92a89d71e30k 56K42a13r87a16s

25. 3. 2017 10:38

Je velmi ubohé nazývat teroristický útok, kdy zemřelo nebo bylo vážně zraněno několik desítek lidí mediální bublinouRv

29 0
možnosti
KK

Zatím tu nenávist šíří jen ta Ryšavého oblíbená skupina a vždy po aktu nenávisti zásadně mlčí ... někde i slaví.

44 1
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3446x
ředitel ROMEA, o.p.s., podnikatel v IT.